Hogyan jelölöm megnyertnek vagy elvesztettnek a dealt?

A deal részletei között egy kattintással zárhatod le a dealt – megnyertként, vagy indoklással elvesztettként.

Frissítve: 2026. október 18.

Egy nyitott dealt a részletei között zárhatsz le – attól függetlenül, melyik szakaszban áll éppen.

Lezárás

A deal részletei, a két lezáró gombbal a fejlécben
  1. Nyisd meg a dealt a Kanban táblán vagy a táblázatban.
  2. Ha megnyertétek, kattints a Megnyertnek jelöl gombra. 1
  3. Ha elveszett, kattints a Elvesztettnek jelöl gombra. 2
Az elvesztés ablaka, az indoklás mezőjével

Elvesztésnél add meg az okát (Ok) – ez segít a csapatnak látni, mi miatt esnek el a dealek.

A lezárt dealt bármikor újranyithatod, ha mégis tévedés volt.

A lezárt deal tételei

Nyert vagy elveszett dealnél a tételek és a deal-kedvezmény csak olvashatók. Ha módosítani kell őket, előbb nyisd újra a dealt (Újranyitás, vagy a tételek fölötti Deal újranyitása gombbal). Részletek: Hogyan adok termékeket a dealhez?.

Magától megnyert deal

Ha az ügyfél (vagy te, kézi rögzítéssel) elfogad egy ajánlatot, a nyitott deal alapértelmezetten magától Megnyert lesz. Ezt a Beállítások › Értékesítési folyamat oldalon kapcsolhatod ki; lásd Mi történik, amikor elfogadják az ajánlatot?.

A megnyert dealekből egy kattintással szerződést vagy projektet is indíthatsz, ha ezek a modulok be vannak kapcsolva a workspace-eden.

Hasznos volt?